Wil jij bijzonder overnachten tijdens je vakantie? Boek dan eens een natuurhuisje! In ons eigen land en in de rest van Europa vind je namelijk diverse verstopte pareltjes. Je zult zien dat je na één of meerdere nachten in één van deze natuurhuisjes midden in de natuur, weer helemaal bent opgeladen. Daarvoor hoef je echt niet per se het vliegtuig te pakken naar een tropisch paradijs! 

Voor elke gelegenheid

WanderGreen verzamelt voor jou de meest bijzondere en unieke natuurhuisjes. In Nederland en net daarbuiten. Ben je op zoek naar een natuurhuisje waar je met je hond mag verblijven? Of zoek je naar een romantisch optrekje voor twee of juist een plekje voor het hele gezin? Wij vinden het voor jou! Verscholen midden in de bossen, uitgerust met een eigen hottub of prachtig gelegen aan het water: laat je verrassen! 

Natuurhuisjes: een duurzamere keuze

Kiezen voor een bescheiden natuurhuisje in plaats van bijvoorbeeld een groot luxe all inclusive hotel, is op zich al een verantwoorde keuze. Zo zijn er geen verwarmde lobby’s, draag je niet bij aan voedselverspilling en zijn er geen continue verlichte algemene ruimtes. Bovendien zijn er veel duurzame, eco natuurhuisjes, die extra bewust omgaan met energie- en watergebruik. 

Ontdek Nederland

Voor wie met de auto reist geldt: hoe dichterbij jij je vakantie viert, hoe beter voor het milieu. Bovendien is er in Nederland nog zoveel te ontdekken! Wist je bijvoorbeeld dat Nederland 21 Nationale parkenrijk is? Beschermde natuurgebieden met uiteenlopende landschappen en de mooiste natuur verspreid over heel Nederland. Van de waterrijke omgeving in Nationaal park de Biesboschtot de duinen en strandvlaktes in Nationaal Park Duinen van Texel

We hebben soms het idee dat we ver weg moeten om nieuwe dingen te zien en ervaren, maar doen we daar ons eigen land(je) niet tekort aan?

De mogelijkheden tijdens je verblijf in een natuurhuisje in Nederland zijn allerminst eenzijdig te noemen: je kunt wandelen, mountainbiken, zwemmen, trailrunnen of varen.

Wil je een actieve vakantie of juist super de luxe genieten in een  natuurhuisje met sauna en hottub? Even terugtrekken en helemaal tot rust komen, of genieten samen met vrienden of familie? Huur een natuurhuisje en geniet op jouw manier met respect voor natuur, mens en dier.

 

Aanbevolen berichten