Samenwerken of adverteren

Leuk dat je interesse hebt in een mogelijke samenwerking met Wandergreen!

Na het jarenlang beheren van een succesvolle reiswebsite waarop vooral voordelige aanbiedingen onder de aandacht werden gebracht, was het tijd voor iets nieuws: een reisplatform dat zich richt op mensen die graag iets bewuster en duurzamer op reis gaan. Wandergreen richt zich daarom op vakanties in eigen land, eco accommodaties, tiny houses, glampings en campings en duurzamer overnachten in de natuur. Wandergreen bereikt iedere maand een steeds groter publiek met een specifieke interesse voor dit soort reizen en accommodaties. Op Facebook worden wij inmiddels gevolgd door 8.3k geïnteresseerden.

Een accommodatie op Wandergreen plaatsen

Wil jij jouw hotel, tiny house, (kleinschalige)camping, glamping of hostel onder de aandacht van onze doelgroep brengen? Voor slechts €29,95 per jaar:

  • Vermelden wij je accommodatie in onze blog.
  • Plaatsen wij je accommodatie onder de juiste categorie in het reguliere overzicht van accommodaties. Uiteraard met een link naar je eigen bookingspagina of het door jou gewenste bookingsplatform.
  • Plaatsen wij je accommodatie op onze populaire Facebookpagina.

De plaatsing kan ieder half jaar verlengd of opgezegd worden. Bij verlenging brengen wij je accommodatie uiteraard weer opnieuw onder de aandacht van onze Facebook volgers!

Wil je niet zelf de tekst aanleveren maar de blog door ons laten schrijven? Tegen een meerprijs van €49,95 schrijft onze professionele SEO copywriter een blog van tenminste 550 woorden!

Website vermelding

Wil je geen accommodatie plaatsen, maar wel linken naar je website of platform? Permanente plaatsing, middels een link of een door jou aangeleverde blog, is mogelijk voor €39.95 ex btw.

 

 

 

 

 

Een review van jouw accommodatie of product

Wij staan altijd open voor het plaatsen van reviews. Zo testen wij vaker een (duurzame) accommodatie, zoals een eco ho(stel), natuurhuisje of glamping. Vervolgens schrijven wij hierover een eerlijke review die we gratis op onze site plaatsen en delen op onze kanalen. Wij zorgen uiteraard voor passende foto's. Ook duurzame reisartikelen reviewen wij graag, mits deze aansluiten bij onze doelgroep. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via wandergreen@outlook.com

boshuisje huren

Op een andere manier samenwerken?

In overleg kunnen wij met elkaar bespreken welke vorm van samenwerking passend is. Ook is het mogelijk om voor Wandergreen een niet commerciële gastblog te schrijven. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ideeën! Mail naar wandergreen@outlook.com of stuur ons een berichtje via Facebook.