Waan je in een andere wereld in dit natuurhuisje op de Veluwe!

Wil je er even helemaal tussenuit? Goed nieuws: daar hoef je helemaal  niet ver voor te reizen! Wie behoefte heeft aan rust, privacy en een fantastisch mooie omgeving, zal in dit natuurhuisje op de Veluwe niets tekort komen. Ga een week of midweek met een vriendin of je geliefde logeren  in dit fantastische natuurhuisje op de Veluwe en kom herboren thuis.  Zet je telefoon en je gedachten uit en geniet van een mentale en digitale detox in de natuur.

Prachtige omgeving

Dit natuurhuisje is prachtig ruim en modern ingericht en is geschikt voor 2 personen (en eventueel een baby). Dit vakantiehuis is midden in de Veluwse natuur gelegen, in een unieke bostuin. Op dit 1,5 hectare grote gebied vind je onder andere een wildobservatiepunt en een uitkijkpunt voor het zien van vogels. Je geniet hier in alle privacy van een weekend weg in eigen land. Je hebt geen buren, om je heen is enkel bos en heide. Grote kans dat je tijdens je verblijf allerlei dieren zult zien, waaronder wilde zwijnen, herten, dassen, vossen en diverse vogels.

Het natuurhuisje

Ondanks dat je 'terug gaat naar de natuur', is dit natuurhuisje van alle moderne gemakken voorzien. De woonkamer beschikt over een comfortabele loungebank met uitzicht op de grote tuin. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur en je slaapt in een bijzondere bedstee. Vanuit het huisje kun je de mooiste wandeltochten maken en naar de kern van het sfeervolle dorpje Vierhouten gaan. Elk seizoen heeft de natuur hier bovendien zijn eigen bijzondere kleuren en geluiden. Voor het huisje is een mooi terras, waar je in de zomer en lente heerlijk kunt genieten terwijl je uitkijkt over het bos en de vijver. Verderop in tuin is een jacuzzi gelegen die je, gedeeld met B&B gasten, eventueel kunt bijboeken. Je komt hier gegarandeerd helemaal tot rust na een mooie dag wandellen in de natuur! Bovendien plant de aanbieder in het kader van duurzaamheid, voor iedere nacht logeren een boom!

Boek hier dit natuurhuisje vanaf €77,50 per nacht voor 2 personen

*alleen per minimaal 4 nachten te boeken


Andere natuurhuisjes boeken? Boek een duurzaam huisje via onderstaande pagina's!

Aanbevolen berichten