Levertijd webshop

2-4 werkdagen

Dit jaar (noodgedwongen) op vakantie in eigen land? Overweeg dan eens om voor Drenthe te kiezen. In deze provincie is rust en ruimte nog geen schaars goed en daarnaast zijn de vakantiehuisjes er, in vergelijking tot andere Nederlandse provincies, relatief goedkoop. Bovendien vind je in Drenthe enkele van dit mooiste Nationale Parken die ons land rijk is!

1.Natuurhuisje Drenthe op de Hondsrug

Midden in natuurgebied de Hondsrug staat dit betaalbare duurzame natuurhuisje. Vanaf je eigen terras geniet je van een prachtig uitzicht op dit natuurgebied en de vijver. In dit tweepersoonshuisje komt je gegarandeerd helemaal tot rust. Maak een wandeling door het Zwanemeer bos en geniet van Drenthe op zijn mooist! Je kunt dit huisje desgewenst ook voor één nachtje boeken.

duurzaam vakantiehuisje Drenthe

Je boekt dit duurzame natuurhuisje al vanaf €75 p.n. 

2.Modern & midden in de natuur overnachten: Zeegser Duinen

Deze hippe lodges in Drenthe doen niet direct denken aan een standaard natuurhuisje. Toch kun je er wel degelijk verantwoord overnachten omringd door rust, ruimte en natuur. De lodges staan op ruime kavels en je loopt vanaf je veranda zo de Drentse natuur in. Nationaal Park Drentsche Aa is een prachtig Nationaal Park met ongerepte natuur. Een toplocatie dus voor wie dol is op de natuur en op stilte, maar wel graag in een heel moderne vakantiewoning overnacht!

Luxe lodge Drenthe

Je boekt deze lodges voor 4 personen vanaf  €137 p.n.

3.Overnachten in Nationaal Park Drents-Friese Wold

In het hart van Nationaal Park Drents-Friese Wold staat dit ruime en duurzame natuurhuis. Via een prachtig bospad arriveer je bij dit karakteristieke huis. Midden in de natuur geniet je in alle privacy van een luxe en comfortabel vakantiehuis. Dit natuurhuisje Drenthe heeft een mooie serre, woon- en eetkamer met open keuken en een fijne badkamer met ligbad. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. In de zomer geniet je van het lekkere weer in de tuin, maar juist ook in de winter is dit knusse huis dankzij de haard ontzettend gezellig. Bovendien wordt het huis omringd door één van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland. Nationaal Park Drents-Friese Wold bestaat uit 6000 hectare bos en je kunt hier prachtige wandelingen maken.

Natuurhuisje Drenthe

Je boekt dit natuurhuisje Drenthe voor 4 personen vanaf €144 p.n. 

Tegen een kleine meerprijs kun je dit huis ook boeken voor 6 personen!

4.Rust & luxe in Paterswolde

Nog zo’n mooi en ruim vakantiehuis midden in de natuur vind je op een landgoed in Paterswolde. In dit luxe boshuis heb je alle privacy en bij mooi weer heb je tot ‘s avonds laat zon in de tuin. Het landgoed wordt omringd door de stilte van het bos en bestaat uit landerijen met kronkelige paadjes en kleine schiereilandjes. Je hebt vanuit dit vakantiehuis dan ook leuk uitzicht op de kikkerpoel en kunt regelmatig dieren spotten: reeën, ooievaren en bosuilen. Het huis is geschikt voor 3 personen en perfect voor wie echt even helemaal tot rust wil komen in de verrassend mooie Nederlandse natuur.

Vakantiehuis Drenthe boeken

Je boekt dit vakantiehuis in Drenthe voor 3 personen vanaf €137 p.n.

 


 

Aanbevolen berichten