Levertijd webshop

2-4 werkdagen

Nationaal Park de Biesbosch

Even los van deze Ecolodge: wij zijn fan van de Biesbosch. Iedere zomer gaan we daar wel één of meerdere keren varen (je kunt er eenvoudig een bootje huren) en het is telkens weer genieten. ‘Wat kan Nederland eigenlijk mooi en relaxed zijn’..komt regelmatig in je op tijdens zo’n dagje in het Nationale Park. Vanuit Rotterdam (onze woonplaats) is het slechts een half uurtje rijden. Gelukkig hebben we in deze Ecolodge van Stayokay het perfecte excuus gevonden om er, ondanks de geringe afstand, eens te gaan overnachten. Want jee, wat is hij mooi!

Bijzondere overnachten in Ecolodge de Biesbosch

Natuurliefhebbers opgelet: dichterbij de Nederlandse natuur kun je niet overnachten! Deze Ecolodge bestaat namelijk uit een duurzame drijvende hotelkamer. Je overnacht dus letterlijk op de wateren van het Nationale Park en kunt de volgende dag zo met je tweepersoonskano je hotelkamer uitvaren. Word wakker gemaakt door de zangvogels en peddel over het water terwijl er nog nauwelijks bezoekers zijn. Je kunt alle kanten uit: de Biesbosch bestaat uit vele zoetwaterkreken met diverse aanlegplaatsen. Bovendien heb je ook twee fietsen tot je beschikking, dus na het varen kun je de rest van het Park op de fiets verkennen.

Wees er snel bij

Deze drijvende Ecolodge is altijd razendsnel volgeboekt. Niet gek ook, hoe origineel en romantisch wil je het hebben! Boek daarom ruim van te voren, om niet voor vervelende verrassingen te komen staan. Twee overnachtingen voor twee personen in het laagseizoen, boek je al vanaf €140 (€70 p.p)! Voor die prijs krijg je ook nog eens de beschikking over een tweepersoonskano en twee fietsen. In het hoogseizoen (mei-sept) betaal je €35 meer.

Boek hier deze Ecolodge

Aanbevolen berichten